Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Son Dakika Yangın Istanbul : Son dakika... İstanbul'da metroda yangın paniği - Son ... _ Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 istanbulda yangin haberi bulunmuştur.

Son Dakika Yangın Istanbul : Son dakika... İstanbul'da metroda yangın paniği - Son ... _ Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 istanbulda yangin haberi bulunmuştur.. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İplik fabrikasındaki büyük yangına 6 ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler 45 dakikada yangını kontrol altına aldı. 12 ekim 2018, cuma 11:43 son güncelleme: İstanbul sancaktepe'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı.

Osmaniye'de çıkan ikinci orman yangını kontrol altına alındı. İstanbul halkalı'da bir binanın çatı katında yangın çıktı. Zincirlikuyu zorlu center karşısında yangın. Ekipler 45 dakikada yangını kontrol altına aldı. Milli savunma bakanlığı'ndan 'bedelli askerlik' açıklaması.

Son Dakika! İstanbul Tuzla'da bir fabrikada çıkan yangın ...
Son Dakika! İstanbul Tuzla'da bir fabrikada çıkan yangın ... from foto.haberler.com
Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında bir kişi dumandan etkilendi. Alev alev yanan bina havadan da görüntülendi. En son i̇stanbul yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin. İtfaiye ekipleri geri dönüşüm tesisindeki yangına müdahale ediyor. Son dakika yangın haberleri ve en sıcak haber akışı burada! İşte, yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! İstanbul sancaktepe'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Fatih'te yan yana bulunan iki metruk binada yangın çıktı.

İstanbul bugün son dakika yangın haberine uyandı.

Fatih'te yan yana bulunan iki metruk binada yangın çıktı. Istanbul yangın,bayrampaşa yangın,son dakika haberleri,bayrapaşadaki yangın söndürüldümü,istanbul patlama sesi İstanbul'un hemen birçok noktasından görülebilen yangın henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 06.30 sıralarında çıktı. İstanbul sancaktepe'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 istanbulda yangin haberi bulunmuştur. İstanbul bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. Alevler binanın çatısını sararken çevrede korku dolu anlar yaşandı. İstanbul halkalı'da bir binanın çatı katında yangın çıktı. Sarıyer rumeli hisarı'nda çıkan yangın söndürülme çalışmaları bir saat sonra tamamlandı. Ile şimdi mamure olan bir semt, bir dakika sonra dişlek duvarları, kopuk bacaları, boynu bükük minareler ile göz yaşartıcı bir. İstanbul bugün son dakika yangın haberine uyandı. İşte, yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! En son i̇stanbul yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin.

Yangın haberleri, son dakika yangın haber ve gelişmeleri burada. İstanbul halkalı'da bir binanın çatı katında yangın çıktı. Tarihi 300 bin yıl önceye kadar uzanan i̇stanbul için yangın, büyük bir afetti. Alev alev yanan bina havadan da görüntülendi. İstanbul bugün son dakika yangın haberine uyandı.

Son Dakika: İstanbul Levent'teki AVM'de yangın - Son ...
Son Dakika: İstanbul Levent'teki AVM'de yangın - Son ... from i2.cnnturk.com
Son dakika yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. Haberler yaşam haberleri son dakika: İstanbul'da zorlu center'da yangın çıktı! Yangın son dakika haberleri ve yangın haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Sokakların dar olması nedeniyle itfaiye ekipleri yanan binaya ulaşmakta güçlük çekti. Yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Sağlık haberleri, teknoloji haberleri ve tüm kategorilerde son dakika haberler haber365'de.

45 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

12 ekim 2018, cuma 11:43 son güncelleme: Son dakika yangın haberleri ve en sıcak haber akışı burada! Son dakika habere göre kahramanmaraş'ta bir iş yerinde çıkan yangın sonrası depo kullanılmaz hale geldi. En son i̇stanbul yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında bir kişi dumandan etkilendi. Sokakların dar olması nedeniyle itfaiye ekipleri yanan binaya ulaşmakta güçlük çekti. Son dakika yangın hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel son dakika yangın haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Tem otoyolu kavacık mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın son dakika haberleri ve yangın haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. İstanbul bayrampaşa kültür merkezi'nde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. İstanbul davutpaşa'daki 5 katlı kumaş ve iplik fabrikasının üst katlarında saat 06. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor.

45 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tem otoyolu kavacık mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. İstanbul bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 istanbulda yangin haberi bulunmuştur. Alev alev yanan bina havadan da görüntülendi.

Son Dakika: İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda ...
Son Dakika: İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda ... from i.milliyet.com.tr
12 ekim 2018, cuma 11:43 son güncelleme: Yangın haberleri, son dakika yangın haber ve gelişmeleri burada. İplik fabrikasındaki büyük yangına 6 ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor. Haberler gündem i̇stanbul son dakika. İstanbul'da zorlu center'da yangın çıktı! Fatih'te yan yana bulunan iki metruk binada yangın çıktı.

Son dakika yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Alev alev yanan bina havadan da görüntülendi. Son dakika habere göre kahramanmaraş'ta bir iş yerinde çıkan yangın sonrası depo kullanılmaz hale geldi. Tem otoyolu kavacık mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. İstanbul'da 4 katlı binada yangın: İşte, yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! 45 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında bir kişi dumandan etkilendi. Sarıyer rumeli hisarı'nda çıkan yangın söndürülme çalışmaları bir saat sonra tamamlandı. İstanbul i̇stoç'ta bir iş yerinde yangın çıktı. İstanbul zeytinburnu'da seyir halinde olan bir metrobüste yangın meydana geldi. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Haberler gündem i̇stanbul son dakika.